Många fördelar med RX-systemet

Genom att uppgradera din Kesla med en RX sågenhet får du tillgång till den senaste sågtekniken och alla fördelar som JPS R-teknologi innebär som exempelvis minskad bränsleförbrukning och högre produktivitet. Men det är bara början.

RX sågenheter för Kesla levereras alltid med automatisk kedjesträckning som tillsammans med de stabilare RX-svärden och ett större drivhjul kan minska driftstoppen drastiskt. RX-systemet innebär dessutom att totalförbrukningen av kedjor och svärd kan minskas markant.

Sammantaget ger RX-systemet en oöverträffad produktivitet och driftsekonomi för din Kesla med en avsevärt förbättrad totalekonomi jämfört med äldre system. JPS R-teknologi höjer produktiviteten, ger mindre värmeutveckling och minskad bränsleförbrukning. Att JPS R-teknologi dessutom bevisat minskar kapsprickorna gör den till en viktig del i det moderna skogsbruket.

Kompatibilitet

Idag kan du uppgradera din Kesla med sågenheterna 16RH, 18RH-II / 18RHS-II, 19RH-III, 20RH / 20RHS, 20SH-II, 21RH-III, 25RH /25RHS, 25SH-II, 27RH-II, 28RH-II, 29RH-II och 30RH-II till senaste generation av sågenhet och dra nytta av alla fördelar som du får genom RX-systemet. Kontakta JPS för mer information om hur vi kan göra din dag mer produktiv, men inte minst ännu mer lönsam.

Här nedan ser vilka typer av RX-sågenheter som passar din maskin. Har du frågor om R-teknologin eller RX-systemets fördelar kontakta oss via telefon 0651-230 00 eller mejl.

Rekommenderade produkter för Kesla

EcoLog och 550F, 550F T-PRO, 560F, 580F, 590F och 688 är varumärken som tillhör Eco Log Sweden AB i Sverige och andra länder. John Deere och 1070, 1170, 1270 och 1470 är varumärken som tillhör Deere & Company i USA och andra länder. Kesla är ett varumärke som tillhör Kesla Oyj i Finland och andra länder. Log Max är ett varumärke som tillhör Log Max AB i Sverige och andra länder. Ponsse och Bear, Beaver, Cobra, Ergo, Fox, Scorpion och Scorpion King är varumärken som tillhör Ponsse Plc i Finland och andra länder. Namn på andra produkter, modellbeteckningar och företag som omnämns i dokumentation kan vara varumärken eller registrade varumärken som tillhör respektive omnämnt företag.

© Alla rättigheter tillhör JPS Teknik 2013-2024 | Integritetspolicy

RX STD, RX PRO, R5500, F1, F2, F2 Hybrid, Ultimate, Ultimate Spray innehåller alla patenterad teknik som tillhör JPS Teknik AB.