Specialister på service

”Vilken service!” Jodå, så brukar det faktiskt låta när vi frågar våra kunder vad de tycker. Kul tycker vi – och jobbar självklart vidare för att ge också dig marknadens bästa assistans i frågor som rör våra produkter. Vi har alltid satsat på snabba leveranstider och hög reservdelstillgänglighet för att serva våra kunder under utrustningens hela livstid.

JPS RX, F1, F2 och F2 Hybrid håller högsta kvalitet och är byggda för att stå emot enorma påfrestningar och utmaningar från våra användare. Trots det händer det emellanåt att våra produkter behöver lite underhåll och service, då finns vi alltid på plats för att hjälpa dig snabbt och effektivt.

Reservdelarna i vårt produktsortiment har noggrant valts ut för att säkerställa optimal och säker drift. Vi rekommenderar alltid originalreservdelar för bibehållen prestanda. Våra återförsäljare och servicepartners ger dig direkt information om tillgängligheten på reservdelarna och leveranstiden.

Ibland handlar det också om enklare saker som teknisk support, manualer, reservdelskataloger, teknisk dokumentation, säkerhetsföreskrifter eller garantivillkor, då finns vi här för dig.

Kontakta oss på 0651-230 00 så hjälper vi dig med servicefrågor eller hitta rätt reservdel till din produkt.